JOBB SOM FRIVILLIG PÅ FESTIVAL I EUROPA

Å reise med en hensikt er både kult og bra, og det å jobbe som frivillig sammen med lokalbefolkningen for å bidra til en positiv forandring i lokalsamfunnene, enten det er med fokus på miljø, dyreliv eller mennesker, står høyt på bucketlisten til mange reisende i dag.

Det går hånd i hånd med den økende bekymringen vi har for vår planets fremtid.

I KILROY tror vi på og støtter lokalt drevne prosjekter rundt om i verden som arbeider mot FNs mål. Vårt mål er å skape en verdifull opplevelse både for deg som reisende - og ikke minst for prosjektet.

Vi oppfordrer deg til å utforske og utfordre grensene dine på alle nivåer, enten det er 2 dager på en festival i Europa eller 4 måneder på et Marine Conservation-prosjekt på Filippinene.

Hvorfor ikke teste ut å reise med hensikt om å delta på frivillig arbeid i sommer? Festivaler rundt om i Europa er på utkikk etter ekstra hender - Entusiasme, gode organisatoriske ferdigheter og samarbeid vil få deg langt, uansett hvilken type prosjekt du velger.

Hvis du fortsatt ikke har lagt sommerplaner og trenger litt inspirasjon, ta en titt på disse festivallinkene. De nevnte prosjektene er inspirert og er ikke en del av KILROYs frivillige program. Hvis du vil ha mer informasjon om våre verdensomspennende prosjekter, ta kontakt med en av våre reisespesialister.

 

Ungarn, Juni - August 2020

Dette nettstedet er en samleside for en rekke forskjellige festivaler i Ungarn. Din søknad vil derfor være gyldig for frivillig arbeid på alle festivaler som håndteres av denne paraplyorganisasjonen.

Ønsker du å delta på et arrangement? Ønsker du arbeidserfaring på en festival? Sjekk ut dette nettstedet og de kule mulighetene som finnes i Ungarn

festival ungarn - jobb som frivillig - kilroy

Roskilde Music Festival,  juni/juli 2020, Danmark.

Den mest kjente og internasjonalt anerkjente musikkfestivalen i Danmark, tilbyr et stort utvalg av frivillighetsoppgaver. Merk at noen av dem aksepterer ikke engelsktalende søkere. Les mer om festivalen og frivillig arbeid her.

roskilde festival - jobb som frivillig på festival - kilroy

Sarajevo filmfestival, august 2020, Bosnia

Sarajevo Film Festival har lenge bygget sitt vellykkede arrangement på et stort antall frivillige. Finn ut mer om filmfestivalen her.

Brussels Games Festival, august 2020, Belgia

Denne kule festivalen som er dedikert til spill, brettspill, samt rollespill, trenger en haug med dedikerte frivillige. Er det noe for deg? Les mer om festivalen her og finn det ut!

Outlook Music Festival, september 2020, Kroatia

En fest av en festival - fire dager med party. Ravepartyer i gamle romerske amfiteater, strand- og båtfester. Hip Hop, Underground, drum n'bass fordelt på 10 scener. Opplev festivalen som en frivillig, opptjen deg gratis inngangsbillett, og få et innblikk i hvordan Balkan holder festivaler. Les mer om festivalen her.

festival kroatia - frivillig arbeid på festival - kilroy

Øya Music Festival, august 2020, Norge

En miljøvennlig festival midt i Oslo sentrum. Øya Music Festival presenterer en fin blanding av rock, hip hop og pop. Festivalen foregår i Tøyenparken, og det er virkelig en grønn festival som er dedikert til miljøet. Mer enn 2600 frivillige er ryggraden på denne fremragende festivalen. Les mer om festivalen og frivillig arbeid her.

festivaler i europa - jobb som frivillig - kilroy

Way Out West Festival, august 2020, Sverige

Internasjonale artister i en vakker skandinavisk setting. Way Out West har en kul line-up på denne sommerens festival. Festivalen er veldig skandinavisk, med sine lyse sommernetter. Festivalen er også bærekraftig drevet, og ikke minst et dedikert LGBT+ vennlig arrangement. Les mer om festivalen her.

festival i sommer - jobb som frivillig - kilroy