HVORFOR DRA PÅ INTERRAIL?

 

Interrail er tilbake - og Europa er også tilbake! Med en økende bevissthet om klimautfordringene i én hånd, og nysgjerrighet i den andre tror vi at Interrail er den perfekte måten å oppleve Europa på! Og Europa er ikke bare Europa. Det er massevis av relativt ukjente steder som venter på å bli utforsket og som definitivt er verdt et besøk, det være seg i Balkan, i det østligste av Øst-Europa, eller i det nordlige Spania. Ja, til og med i Skandinavia. Og det vil bare fortsette å komme flere destinasjoner! Utforsk disse stedene, støt på det uforutsette, bli med ’backstage’ på de mest spennende destinasjoner. Unngå plasser som strever med over-turisme. Dra på søken etter det lokale, det ekte og genuine! 

I den anledning har vi kokt sammen noen inspirerende og spennende reiseruter, som vil hjelpe deg til å åpne øynene for det mer ukjente Europa. Ta rutene og destinasjonene for det de er; ideer og inspirasjon. Ideer som du kan ha i bakhodet når du selv skal finne veien rundt i Europa og skape din egen reise.

HVORFOR INTERRAIL MED KILROY?

På det gylne 80-tallet var KILROY nærmest synonym med Interrail. Interrail & KILROY var for mange likhettegn med frihet - det å reise med et åpent sinn både med hensyn til tid, rute og reisemåte. Hundretusenvis av unge nysgjerrige reisende valfartet til alle kriker og kroker av Europa. De så og opplevde ting de aldri hadde forventet. De møtte andre unge reisende. De møtte lokalbefolkninger. Og på den måten var interrail-reisen et definerende øyeblikk for mange. Det var den Europeiske fødsel av den selvstendige og nysgjerrige reisende!

Dette var før lavpris-flyselskaper gjorde verden enda mindre, og fly overtok som førende transportmiddel når man skulle ut på eventyr og utforske nye steder. Vi kan dessverre ikke strekke interrail-ruter sånn at de dekker hele vår blå planet. Til noen destinasjoner må man bare fly. Men innad i Europa kan Interrail gjøre jobben! For oss er Interrail som konsept en del av vårt DNA og det omfavner nøyaktig det vi er opptatt av når vi inspirerer andre unge reisende til å dra ut på nye eventyr!

Det er tid for å utforske og gjenoppdage Europa, med Interrail! Sett kursen mot hjertet av det familiære, men likevel ukjente Europa sammen med KILROY.

FAKTA OM INTERRAIL

Interrail er et togpass, som gjør det enkelt og fleksibelt å reise rundt og utforske Europa. Med togforbindelser til mer enn 40.000 destinasjoner i 31 land, har du ubegrensede muligheter til å sette sammen en helt unik reise tilpasset dine ønsker. Interrail Global Pass gir deg tilgang til et stort antall togruter i Europa med svært få unntak. Selv om Interrail Global Pass er gyldig for de fleste togruter, vil det likevel på noen spesielle tog være ekstra avgifter, og noen ruter hvor forhåndsreservasjoner er nødvendig.